Španělský večer s Carmen

Vášnivá, uhrančivá, oslnivá, živelná… To je Carmen! Nejznámější árie z opery G. Bizeta zazpívá mezzosopranistka Edita Adlerová. Hudební doprovod v podání kytary a klavíru.

Na program plný nejznámějších árií z opery G. Bizeta a španělské hudby  nezapomenete!

Další info

Koncert plný temperamentu, který zazní v interpretaci tří renomovaných umělkyň – Edity Adlerové (zpěv), Vlaďky Křenkové (klavír) a Soni Vimrové (kytara) – přinese posluchačům nevšední zážitek z efektního propojení hudebních nástrojů a zpěvu i osobitých aranží.  

Repertoár je sestaven z rytmů španělské a latinsko-americké hudby, jež má v sobě ukryto mnoho z nálady exotických krajin i jižního slunce.

Zazní skladby z díla takových skladatelů, jako je G. Bizet (Carmen – árie), F. G. Lorca (Canciones Espanolas Antiguas – výběr), M. Falla (Siete Canciones populares Espaňolas – výběr), J. Rodrigo (Aranjuez) nebo kouzelný anonym Španělská romance. Zařazeny jsou i magické starodávné Sefardské písně. 

Tento program slibuje navodit působivou atmosféru, kterou ještě umocní propojení ženské energie a estetický dojem dokreslený krásnými pestrými kostýmy. 

Koncert lze zařadit do koncertních sálů, divadel, zámků, synagog i jako vhodný festivalový program komorní řady.

Foto
Poptávka

Přejít nahoru